Termeni și condiții de utilizare a site-ului SighetPeBune.ro

1. Informații despre site

SighetPeBune.ro este un portal web de știri online cu informații și analize ale redacției proprii, o revistă a presei și alte informații preluate de la terți parteneri.

2. Proprietatea intelectuală

Conținutul și design-ul SighetPeBune.ro sunt proprietatea SighetPeBune.ro și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori devin proprietatea SighetPeBune.ro din momentul postării. În cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori înregistrați sau terțe părți ori parteneri pe site-ul SighetPeBune.ro, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație. În cazul conținutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identficate prin menționarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

Puteți folosi conținutul SighetPeBune.ro doar pentru folosința dvs. personală, iar acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea SighetPeBune.ro:

  • a. îndepărtarea însemnelor care identifică dreptul de autor al SighetPeBune.ro asupra conținutului;
  • b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră;
  • c. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației, dacă scopul acestei activități este unul comercial.

Este interzisă orice utilizare a conținutului SighetPeBune.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact[at]SighetPeBune.ro

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul SighetPeBune.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email la contact[at]SighetPeBune.ro cu drepturile încalcate, pentru a permite administratorilor SighetPeBune.ro să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale conform Legii 365/2002 privind comerțul electronic.

3. Suspendarea accesului

SighetPeBune.ro poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul siteului sau la o parte a acestui conținut.

4. Schimbări ale site-ului

SighetPeBune.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, SighetPeBune.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

5. Publicitatea și conținutul furnizat de alte părti

Anumite părti ale conținutului publicat pe SighetPeBune.ro pot să fie furnizate de terțe persoane cu care SighetPeBune.ro are relații contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conținutului SighetPeBune.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. SighetPeBune.ro nu este responsabil în nici o măsura asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, SighetPeBune.ro nu este responsabil de conținutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul său.

6. Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru, iar în condițiile în care părțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor românești de la sediul SighetPeBune.ro.​

SighetPeBune.ro își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități.

Ultima actualizare: 28.11.2022